Hoi, kan ik je ergens mee helpen?

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze tekst legt juridisch vast wat de rechten en plichten zijn van ons en van de gebruikers en klanten van AjwaDadels.com. Hoewel we steeds ons uiterste best doen om al onze klanten tevreden te houden, is het nodig om de voorwaarden in deze vorm te publiceren.
Twijfelt u over uw rechten of plichten? Heeft u een vraag over uw bestelling of levering? Heeft u vragen of opmerkingen bij deze tekst? Neem dan zeker contact met onze klantenservice. Wij gaan er van uit dat in onderling overleg alles besproken én opgelost kan worden.

Onze prijzen zijn duidelijk – geen onverwachte kosten
De prijzen van al onze producten zijn duidelijk aangegeven in euro en BTW inbegrepen, uitgezonderd de eventuele verzendingskosten, en tenzij anders vermeld.
De producten en prijzen zijn geldig zolang zij vermeld staan op de website, steeds onder voorbehoud van einde voorraad en van onvrijwillige fouten in de titel, omschrijving, prijs en hoeveelheid van het product. Wijzigingen in vorm of uitvoering van een artikel zijn mogelijk, maar verminderen de waarde en de kwaliteit van het artikel niet.
Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor (typ)fouten die in onze aanbiedingen of op onze website voorkomen.
Alle producten blijven onze eigendom tot we de volledig koopsom definitief ontvangen hebben.

De betaling van uw bestelling wordt veilig verwerkt

De beveiliging en bewaring van de gegevens van de elektronische betaling gebeurt door de gerenommeerde bedrijf Mollie. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor eventuele misbruiken en problemen met uw betaling. Mollie is een uiterst betrouwbaar bedrijf met een onberispelijke staat van dienst. Zij hebben bijzonder uitgebreide procedures rond beveiliging en veiligheid. Daardoor garanderen zij een snelle en veilige betaling.

Alle betalingen zijn voor onze klanten gratis.

In principe verzenden wij uw bestelling pas na ontvangst van uw betaling. Onze klantenservice kan hiervan uitzonderlijk afwijken. Alle eventuele gerechtelijke kosten en andere kosten van welke aard dan ook die we als gevolg van een niet tijdige betaling moeten maken, worden doorgerekend. 

Uw persoonlijke gegevens worden beschermd

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen heeft u het recht van verzet tegen het gebruik van uw gegevens voor Direct Marketing doeleinden, heeft u toegang tot alle informatie die wij van u bijhouden en heeft u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren.
Wij geven nooit persoonlijke gegevens door aan derden.
Uw gegevens kunnen wel onder strikte voorwaarde doorgegeven worden om de betaling en verzending van uw bestelling te kunnen verzorgen. Zo geven we bijvoorbeeld uw adres door aan de post om uw bestelling te kunnen verzenden.

We verzenden uw bestelling zo snel mogelijk

We kunnen uw bestelling sturen naar Nederland en België. We leveren ook naar een aantal andere Europese landen, maar wel steeds onder voorbehoud van aanvaarding van de bestelling door ons. De producten worden opgestuurd naar het verzendingsadres dat u opgeeft bij het bestellen (thuisadres of ander adres).
Onze producten worden aangeboden volgens de normen van de Nederlandse en Europese wetgeving. Hoewel we de grootste zorgvuldigheid in acht nemen en proberen rekening te houden met alle lokale wetgevingen van alle landen waarnaar we verzenden, is de koper verantwoordelijk voor de naleving van de lokale wetgeving.
Wij leveren nooit buiten de Europese Unie. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor zendingen buiten de EU. Het transport en de eventuele bijkomende kosten kunnen nooit verhaald worden op AjwaDadels.com.

Door het aanvaarden van het pakket, gaat u er mee akkoord dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Als uw pakket met de bestelling beschadigd lijkt, moet u het pakket weigeren en laten terugsturen. De koper weet dat wij niet meer verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor de staat van de bestelling zodra het pakket met de bestelling aanvaard is van de transportfirma.
Bij een probleem met de levering van uw bestelling contacteert u het beste altijd onze klantenservice op info@ajwadadels.com. Wij proberen immers steeds een goede oplossing te vinden voor elk mogelijk probleem met de levering van uw bestelling.

De op de website aangegeven levertijden gelden slechts als indicatie en niet als bindende termijn. Wij stellen alles in het werk om de aangegeven levertijd te respecteren. Werden de bestelde goederen niet binnen de 30 dagen geleverd, dan kan de overeenkomst als ontbonden worden beschouwd. In dat geval zullen wij de eventueel ontvangen betaling binnen de 7 dagen terugbetalen.

Verzendingskosten:

Er wordt een deelname in verzendingskosten gevraagd. Deze verzendkosten kunnen gratis zijn vanaf een bepaald minimum bestelbedrag, zie ook de informatie op de website.

Uw kopers bescherming (verzakingsrecht)

De consument heeft het recht aan AjwaDadels.com. mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het artikel of op het sluiten van de overeenkomst.
Neem voor de terugzending steeds contact op met onze klantenservice. We bezorgen u dan snel en eenvoudig een retourformulier met een stappen plan per mail, die u dient uit te printen, in te vullen en terug te sturen. Zo kunnen we u terugzending snel verwerken.
Wanneer u wil afzien van de ver(koop) kunt u dat doen binnen de 14 kalenderdagen die volgen op de levering van uw bestelling. De producten moeten dan binnen dezelfde termijn in de oorspronkelijke, onbeschadigde, ongeopende en originele verpakking, samen met alle toebehoren, teruggestuurd worden met het retourformulier.

Binnen de 14 dagen na acceptatie van de terugname zullen wij de eventueel betaalde sommen terugstorten, uitgezonderd de rechtstreekse kosten van levering (verzendkosten vanaf een bepaald bedrag kunnen wegvallen).
Het verzakingsrecht is niet van toepassing op verpakkingen van voeding die de consument reeds heeft geopend of op zakelijke bestellingen (B2B). Onvolledige, beschadigde, door de consument gebruikte of bevuilde goederen worden niet teruggenomen.

De artikelen moeten worden teruggezonden naar ons. Het adres waar u het product naar terug moet sturen vind u in de bevestigingsmail die u na elke bestelling ontvangt.  

Wij blijven beschikbaar voor vragen en opmerkingen

Voor vragen of informatie voor, tijdens en na het plaatsen van uw bestelling kunt u onze klantenservice steeds contacteren. Wij verbinden ons ertoe uw vraag zo snel en correct mogelijk te beantwoorden.

Aansprakelijkheid

Onze producten worden verkocht voor particulier gebruik, niet voor wederverkoop. We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. Indien u producten gebruikt voor uw gezondheid, raadpleeg dan eerst een arts. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding.
Wij besteden veel zorg aan de creatie van deze website, maar dat garandeert niet dat de informatie actueel, correct en compleet is. Wij behouden ons het recht om, zonder voorafgaande verwittiging, op gelijk welk tijdstip informatie toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Wij kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de schade te wijten aan een rechtstreeks of onrechtstreeks gebruik van de site.

Deze website is bedoeld als informatiebron. Het is met de grootste zorgvuldigheid en naar beste vermogen samengesteld uit diverse betrouwbare en wetenschappelijke bronnen. De informatie op deze website vervangt niet het consulteren van een arts of therapeut, zijn diagnose of medische behandeling. Met medische klachten wint u het best advies in van een arts of therapeut. Stop niet met de inname van geneesmiddelen gebaseerd op de informatie van deze website zonder het advies van uw arts. AjwaDadels.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gelijk welke schade die zou voortvloeien door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website of van een van hun medewerkers.

Wij verbinden ons ertoe om de garanties zoals vermeld op onze website zo goed als mogelijk na te leven. Er kan geen resultaatsverbintenis worden gekoppeld aan deze garanties. In geen geval kunnen de garanties aanleiding geven tot het toekennen van een schadevergoeding.

Tot slot

U verklaart de huidige Algemene Verkoopsvoorwaarden te hebben gelezen en goedgekeurd vóór u een bestelling plaatst. Het plaatsen van uw bestelling en het gebruik van deze website houdt dus de aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden in.

2021© AjwaDadels.com – Onderdeel van Ajwa By Lima
Website laten maken? | WebTik.nl
Winkelwagen
Scroll naar boven